Actes 150 Anys

Agenda

Novembre 2022
L M X J V S D
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Farmàcia Guàrdia

Sense events

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Campanyes

Les campanyes ens permeten incidir en determinades infraccions o actituds, de forma intensa en un període de temps acotat. Normalment, la durada de les campanyes acostuma a ser d’una setmana.

El fet d’incloure el control sobre un fet o una actitud determinada en una campanya  no significa que només quan s’hi està de campanya es controlen aquests fets o actituds, sinó que de forma especial i en un lapse de temps prefixat s’hi incideix de forma especial i es prioritza  el control específic  sobre aquests fets o actituds.

Temporalitzar el control d'un fet específic ens ajuda a dimensionar i contextualitzar aquests fets,   i a avaluar l'impacte de les nostres accions sobre aquests.Campanya "Espai Públic". PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dilluns, 8 d'abril de 2013 09:57

Campanya“Espai Públic”.

Té per objectiu controlar els comportaments incívics a la via pública. Es prioritzen recursos per tal  d’intensificar  el control sobre aspectes que tenen a veure amb la interrelació dels ciutadans i ciutadanes en l’ús comú dels espais de tots. Així, en aquesta campanya, es dóna resposta  a les múltiples queixes  rebudes sobre  l´ús indegut dels espais comuns:  animals deslligats als espais públics no autoritzats,  propietaris que no recullen els excrements dels seus animals, la mendicitat organitzada, les persones que embruten l’espai públic  i el consum d'alcohol i de drogues il·legals als espais públics.

El fet d’incloure el control sobre un fet o una actitud determinada en una campanya  no significa que només quan s’hi està de campanya es controlen aquests fets o actituds, sinó que de forma especial i en un lapse de temps prefixat s’hi incideix de forma especial i es prioritza  el control específic  sobre aquests fets o actituds. Temporalitzar el control d'un fet específic ens ajuda a dimensionar i contextualitzar aquests fets,   i a avaluar l'impacte de les nostres accions sobre aquests.    

 

Darrera actualització de dijous, 10 d'octubre de 2013 14:06