Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

La història d’en Poli. El gos adoptat per un agent de @policiamanresa PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dimecres, 30 de juliol de 2014 07:55

El Poli és un cadell de gos llebrerDeu tenir uns tres mesos. Dimarts passat una veïna va veure com una noia baixava d’un cotxe amb el gos, el lligava a un arbre  i marxava a corre-cuita abandonant el gos.  La veïna, indignada,  va trucar la policia local i s’hi van adreçar al lloc el Rafa i el Lean, que tenien servei en aquell sector amb la patrulla K-26.  Evidentment l’animal no tenia xip. Es trobava ben cuidat i net (senyal que vivia en un pis) duia un collar bo...  Semblava la clàssica síndrome de “marxo de vacances i no sé què fer amb el gos”. 

El Rafa i el Lean tenen gos a casa,  i veure aquell cadellet abandonat els va tocar la fibra sensible.  Van començar a enviar whatsup amb la foto del animal entre les seves amistats, conscients que la vida d’aquell cadell seria més plàcida en una llar que en una gossera.  Les respostes eren del tipus  “Jo ja en tinc dos... M’agradaria però no puc” o  “Si entra un altre gos a casa, a mi em fan fora per la finestra”...   El Rafa va “donar el pas” i l’ha adoptat.  Els seus fills estan encantadíssims, i el  gos encara més:  ha deixat una llar on no l’estimaven per anar a una casa on l’adoren.  

Quan el Rafa els va dir als seus fills que calia batejar el cadell els nens ho van tenir clar. El gos es diria –ja ho sabeu-  “Poli”.  Moltes gràcies Rafa.  Enhorabona, Poli.

 

Darrera actualització de dimecres, 30 de juliol de 2014 23:00