Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Lliura a la Policia Local un sobre amb 1460 euros que havia trobat al carrer i posa avisos pel barri per tal de trobar qui els havia perdut. PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dimecres, 16 de desembre de 2015 12:40

 

Dissabte, a quarts de deu de la nit, el senyor Josep (vol mantenir l’anonimat) un ciutadà de 66 anys , va trobar una  bossa quan passejava per un  carrer de Manresa.  Dins la bossa hi havia un sobre d’una entitat bancària amb 1.460 euros.  No hi havia cap  adreça, cap dada... Només una anotació a llapis al dors del sobre amb un nom:  Miquel.   Va trucar la Policia Local i els va lliurar la bossa i el sobre amb els diners.  L’endemà  va posar alguns avisos escrits a pel barri amb un text que deia.  “Si algú ha perdut diners, els he portat a la Guàrdia Urbana. Signat: Josep”.

 

Des de dilluns, la Policia Local havia iniciat gestions amb l’entitat bancària que constava al sobre, per saber si havien fet algun efectiu que coincidís amb la quantitat que hi havia al sobre. El banc es va comprometre a contactar amb la resta  d’oficines a Manresa i fer-ne un seguiment.

Aquest  matí, el senyor Miquel, s’ha presentat  a la Comissaria de la Policia Local  amb un dels rètols escrits a mà pel senyor Josep, dient que dissabte havia perdut un sobre amb certa quantitat de diners. Segons sembla, sortia amb pressa del negoci que regenta i en arribar a casa no duia la bossa.  Va imaginar que li havia caigut. Va tornar a fer el camí a l’inrevés fins el local i no va trobar res.  Ahir a la tarda va trobar un dels rètols que havia escrit el senyor Josep i va pensar que potser aquells diners perduts eren els seus.   

Un cop que el senyor Miquel (que també vol mantenir l’anonimat) va  descriure amb total precisió les circumstàncies de la pèrdua,  com era la bossa,  la quantitat de exacta de diners, quants bitllets,  quants de cent, quants de cinquanta,   d’on procedien,  etc... se li van lliurar com a legítim propietari, no sense abans posar-los a tots dos (Josep i Miquel)  en contacte, doncs el senyor Miquel va manifestar la seva voluntat de mostrar-li  el seu agraïment al senyor Josep.

Darrera actualització de dijous, 10 de març de 2016 13:39