Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Un detingut a qui se l'imputa l'incendi d'onze contenidors PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dimarts, 3 de gener de 2017 09:20

 

 

Agents de la policia local han detingut aquesta matinada un veí de Manresa de 46 anys a qui han imputat diversos delictes de danys, com a presumpte causant  dels incendis que han cremat  deu contenidors de rebuig, un de paper,  diversos comptadors elèctrics i un pal de la llum. Els carrers afectats han estat  Arbonés, Campanes, Sant Francesc, Rubió i Ors i Òdena.

Els fets s’han iniciat a quarts d’onze,  quan diverses trucades de veïns del Nucli Històric a la policia local informaven que cremaven contenidors d’escombraries a diferents llocs del barri. Algunes de les trucades afirmaven haver vist el causant i han facilitat una descripció força acurada.

Diverses dotacions de la policia local han iniciat la recerca fins que als voltants de la mitjanit,  una de les patrulles ha localitzat al Carrer Rubió i Ors un individu que coincidia amb la descripció,   el qual, en observar la presència policial, ha intentat fugir direcció al carrer Víctor Balaguer, on finalment ha estat detingut per una altra patrulla, tot i que l’individu, amb diversos antecedents per fets similars,  s’ha resistit de forma agressiva a la detenció.

Al detingut se li ha ocupat un encenedor i un esprai de desodorant que hauria utilitzat per propulsar la flama dins dels contenidors. També si li han ocupat una falç i dos ganivets. 

Darrera actualització de dimarts, 3 de gener de 2017 10:18