Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Detingut diumenge per receptació un dels joves detinguts dissabte per robatori amb força PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dilluns, 30 de desembre de 2019 11:15

 El jove, domiciliat a Manresa, ja  havia estat detingut per un presumpte robatori amb força el dia 7 de desembre i per un altre el dia 19 .

Per quarta vegada aquest més, agents de la policia local  van  detenir ahir a la tarda la mateixa persona, un  jove de 18 anys,  a qui aquest cop se li imputa un presumpte delicte de receptació, que consisteix en ajudar, amagar, adquirir o beneficiar-se dels objectes o efectes que provenen d’un delicte.

Els fets van ocórrer a quarts de sis de la tarda d’ahir, quan una patrulla de la policia local que efectuava tasques de prevenció a la zona del Nucli Històric va apreciar que tres joves,  que caminaven en la seva direcció, van girar cua sobtadament en veure la patrulla. 

Identificats els joves, els agents van apreciar que el telèfon mòbil que duia un d’ells, era igual a un dels sostrets  en un robatori amb força comés la setmana passada en un comerç de la ciutat, així que van sol·licitar la comprovació del número IMEI, el qual, efectivament, constava sostret a les bases de dades del sistema informàtic policial, motiu pel qual va ser detingut.

 Es dóna la circumstància que aquest jove havia estat detingut el dia abans com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força, i que també ho havia estat els dies 7 i 19  de desembre pel mateix delicte.

Darrera actualització de dilluns, 30 de desembre de 2019 11:25