Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Un ciutadà perseguint una persona que acabava de robar en un supermercat , permet la policia local detenir el delinqüent PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dissabte, 25 d'abril de 2020 17:17

Agents de la Policia Local de Manresa van detenir  ahir al migdia un veí de Manresa de 34 anys d'edat, amb nombrosos antecedents, a qui han imputat els delictes de robatori amb violència intimidació i de furt.

Els fets van ocórrer a quarts de dues, quan la sala del 092 va rebre una trucada telefònica d'un ciutadà que havia vist com un home sortia corrents d'un supermercat del carrer Pompeu Fabra,  del qual també havia sortit personal del supermercat cridant que l'home en qüestió els acabava d'atracar.

El testimoni es va mantenir  en línia  amb la sala del 092,  facilitant una descripció molt acurada de l'home, al qual va seguir a distància, permetent així la sala del 092 mobilitzar diverses patrulles i  moure-les en funció de la informació que facilitava el testimoni.

Una de les patrulles que feia recerca, va veure  a l'Avinguda Tudela,  com un home que coincidia plenament amb la descripció facilitada sortia d'un supermercat, moment en el què va estar aturat, mentre s'aclaria què havia ocorregut.

Una patrulla s'adreçava al primer supermercat on els responsables els van explicar que  una treballadora  havia sorprès l'home a l'interior del despatx del local  i que aquest havia reaccionat donant-li una forta espenta, moment en que a l'home li havia caigut un ganivet de grans dimensions i un mòbil, que  posteriorment va resultar ser d'una de les empleades,  a la qual qual li hauria agafat tot el que duia dins la bossa que tenia al despatx: el mòbil i cèntims en efectiu.

Simultàniament una altra patrulla contactava amb el supermercat d'Av. Tudela, on van explicar que l'home havia entrat, hauria agafat diversos articles i hauria sortint sense pagar-los, fent caure durant la seva fugida diverses caixes de fruita.

Davant aquests fets els agents van detenir l'home i el van imputar un delicte de robatori amb violència i intimidació, un altre de furt i el van denunciar per no respectar el decret d'alarma.