Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Un detingut i imputat pels delictes d’amenaces, desordres públics i danys PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dimarts, 5 de maig de 2020 16:11

Agents de la policia local van detenir ahir a la tarda un veí de Manresa, de 34 anys, amb nombrosos antecedents penals, a qui se li van imputar els delictes d’amenaces,  desordres  públics i  danys a un cotxe patrulla.

Els fets van iniciar-se a quarts de sis de la tarda, quan els agents atenien un requeriment d’un conflicte entre una  vianant i una persona que passejava un gos.   Mentre intervenien es va presentar un home, que no tenia res a veure amb l’incident, que va començar a increpar els agents, escridassant-los, manifestant que la policia  sempre  actuava en aquell barri amb  motivacions racistes, alhora que començava a proferir  crits de desqualificació a la ciutat, el país i la religió cristiana, moment en el que va començar a cridar   Al·lahu-àkbar  i d’altres consignes en àrab que va fer que es congregués a la plaça una cinquantena de persones a les que encoratjava perquè li fessin costat,  aconseguint que els congregats responguessin les seves paraules amb aplaudiments i crits vers els agents.

Algunes persones del barri, de més edat i d’estètica tradicionalista, van intentar que el jove deposés la seva actitud, però aquest, no els va fer cap cas,  i cada cop es mostrava més exaltat i més agressiu, fins al punt d’esgrimir un tornavís en actitud amenaçadora vers els agents, cada cop més envoltats de gent que escridassava els agents, i   animava i aplaudia l’individu.

Els agents van valorar que el més prudent era abandonar el lloc i esperar a practicar la detenció en circumstàncies més propícies.

La detenció es va fer una hora i mitja després,  en un altre carrer de la ciutat. Durant el trasllat a les garjoles, l’individu va començar a donar puntades de peu dins del cotxe patrulla, causant-li desperfectes.

Darrera actualització de dimarts, 5 de maig de 2020 17:48