Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Detinguts dos homes per aldarulls, bretolades i desobediència greu PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dilluns, 6 de juliol de 2020 09:47

Agents de la policia local han detingut aquesta matinada dos homes, de 42 i de 27 anys,  veïns de Manresa, ambdós amb nombrosos antecedents policials i penals,  a qui se'ls imputen els delictes de desobediència i atemptat.

A quarts d'una de la matinada es van rebre diverses trucades a la sala del 092,  informant que hi havia un grup de persones a la plaça de Fius i Palà fent xivarri, cantant i donant cops al mobiliari urbà des de feia estona, de forma que no deixaven dormir els veïns.

Desplaçades diverses patrulles a l'indret van trobar un grup de set persones,  cinc de les quals, davant del requeriment dels agents de què es comportessin, van marxar del lloc,  però els dos detinguts van començar a donar cops al mobiliari urbà i a esparracar i a llençar i a escampar per terra el contingut de bosses de brossa,  no obeint els agents que els demanaven que deposessin la seva actitud, fins al punt que un d'ells va  donar una empenta a un agent, motiu pel qual va ser detingut. L'altre home va intentar evitar la detenció del seu company llençant una de les bosses als agents, quedant també detingut.  

Darrera actualització de dilluns, 6 de juliol de 2020 09:52