Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Detingut i imputat pel robatori amb força en interior del vehicle i agredir els agents PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dissabte, 13 de febrer de 2021 13:13

Agents de la Policia Local de Manresa han detingut aquesta matinada un veí de Manresa, de 28 anys d’edat, amb nombrosos antecedents (una trentena de detencions per diferents delictes) a qui se l’investiga pels delictes  de robatori en l’interior de vehicle i d’atemptat d’agent de l’autoritat. 

A quarts d’una, una patrulla que circulava pel carrer Sallent va veure un home que, en apreciar la presencia policial, va  sortir corrents d’entre mig de dos vehicles, sense atendre els requeriments dels agents de que s’aturés, fins al punt  que van haver de perseguir-lo i interceptar-lo. comprovant que duia unes barres de ferro embolicades amb una peça de tela.  L’home, molt nerviós, explicava  que no s’havia aturat perquè tenia pressa, doncs havia de canviar la roda del vehicle d’un amic i que per això duia els ferros.

Simultàniament,  una altra patrulla comprovava que el cotxe des d’on havia sortit l’home, tenia el vidre d’una finestra fracturat, que tot l’interior estava regirat i que al costat del cotxe hi havia diverses peces de tela del mateix gènere i color que les que duia el detingut embolicant les barres de ferro. 

En comunicar-li els agents que quedaria detingut per un presumpte delicte de robatori amb força, l’home es va posar agressiu, intentant evitar la detenció, llençant cop i puntades de peu als agents que, finalment, van poder detenir-lo.

 

Darrera actualització de dissabte, 13 de febrer de 2021 13:13