Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Dos detinguts pels delictes de danys i atemptat i investigats pel delicte de robatori amb força PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dimarts, 9 de març de 2021 09:47

Agents de la policia local han detingut aquesta matinada dos joves de 19, veïns de Manresa i amb nombrosos antecedents, a qui se’ls imputen un delicte de danys,  un altre d’atemptat a agents de l’autoritat, i s’investiga la possible participació en robatoris en interior de vehicles produïts aquesta matinada.

Els fets han ocorregut a quarts de sis, a la Plaça Major,  quan una patrulla de la policia local ha intentat identificar uns joves que coincidien amb la descripció facilitada per  diversos testimonis que haurien vist uns joves fugir de lloc on s’haurien forçats diversos vehicles.

Als joves, un cop identificats,  se’ls va trobar diversos objectes dels que no van saber explicar la procedència, com el comandament d’un garatge, un  USB drive i un telèfon mòbil sense tarja SIM, motiu pel qual la patrulla els va manifestar que li serien intervinguts fins que poguessin acreditar la seva titularitat, cosa que no va ser acceptada pels joves, que van començar a posar-se agressius fins al punt de que un d’ells va agredir un agent, motiu pel qual va ser detingut. L’altre jove va intentar evitar la detenció del seu company, quedant també detingut.

En el trasllat fins les garjoles van donar cops i puntades de peu al cotxe patrulla causant desperfectes a la mampara de separació, a les portes i a les finestres, motiu pel qual se’ls imputa un delicte de danys ocupats als joves.

Quan els detinguts ja eren ingressats a les garjoles, es va presentar a la comissaria de La Florinda el propietari d’un  vehicles forçats,  manifestant que trobava a faltar el comandament del garatge i un USB drive.

 



-- 

 

Darrera actualització de dimarts, 9 de març de 2021 09:53