Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Es reuneixen els serveis municipals relacionats amb la nevada PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dijous, 7 de gener de 2010 23:49

Font: Ajuntament de Manresa
Aquest matí, a 2/4 de 10, s’han reunit els serveis municipals relacionats amb la nevada. Totes les previsions meteorològiques apunten que la neu serà present a la ciutat de Manresa.

Com a mesura preventiva, ja s’ha anat a tirar sal a la carretera de Sant Joan (revolt de després de la plaça del Mil·lenari) i als accessos de Sant Pau. Al magatzem hi havia 15 tones de sal i se n’han comprat 24 tones més.

Paral·lelament, s’han anat a repartir tanques als carrers que es preveuen més problemàtics per si s’han de tallar. Les zones més problemàtiques es preveu que siguin els accessos als barris de Sant Pau, Mion, Balconada, Cal Gravat, la Guia, Comtals, Viladordis i Miralpeix, i els carrers de Santa Clara i Divina Pastora.

Com que avui és un dia festiu pels escolars, les escoles no estan en funcionament. En conseqüència, no serà una prioritat la neteja dels accessos de les escoles a excepció de les llars d’infants, que sí que funcionen.

També s’estan posant en actiu les brigades que netejaran espais per a vianants en cas que sigui necessari. Si és així, es començarà per netejar el passeig de Pere III i la plaça de Sant Domènec.

En cas que hi hagi neu a les calçades l’Ajuntament farà crides a la ciutadania per tal que tregui la neu de la voreres. Recordem que l’Ajuntament no podria abastar en poques hores totes les voreres i espais públics de la ciutat i per això és necessari que les persones que puguin, surtin a retirar la neu de la vorera de davant de casa seva, segons està establert en ordenança.

Les primeres recomanacions són evitar qualsevol tipus de mobilitat que no sigui imprescindible. Es demana especialment que no s’utilitzi el cotxe particular. Una segona recomanació és no esperar a què augmenti el nivell de la neu per treure-la de davant de les cases, especialment a les entrades de les portes dels habitatges.

Es posaran fulls informatius amb les recomanacions a les portes de les cases dels vials de la xarxa bàsica.

Darrera actualització de dilluns, 18 de gener de 2010 23:54