Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

L'alcalde Valentí Junyent presideix per primer cop la Junta Local de Seguretat de Manresa PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dilluns, 1 d'agost de 2011 21:08

Fuente: Ajuntament de Manresa

L'Alcalde Valentí Junyent ha presidit aquest matí per primer cop la Junta Local de Seguretat de Manresa on, entre d'altres qüestions, s'ha tractat del dispositiu de seguretat per als actes de la pròxima Festa Major, s'han analitzat les últimes dades de delictes a la ciutat i s'ha decidit crear una comissió per elaborar el Pla de Seguretat de Manresa.

Hi han assistit també la regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Sánchez i els principals comandaments a la ciutat de la Policia Local, els Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, a banda del Director dels Serveis Territorials d’Interior, Josep Rafart, i el representant del Delegat del Govern a la Catalunya central.

Durant la trobada, s'han destacat els bons resultats que està donant la cooperació entre els diferents cossos policials i la Policia Local, que es repetirà en els actes més multitudinaris de la Festa Major. Com a conseqüència d'aquesta cooperació, a més a més, el nombre de fets delictius a Manresa s'ha estancat els últims dos anys i la taxa de criminalitat a la ciutat es manté amb dades de juny en el 45,5%, quan la mitjana a Catalunya és del 72,6%.

Per últim, la Junta Local de Seguretat ha aprovat la creació d'una comissió que en els pròxims mesos treballi en la creació del Pla de Seguretat de Manresa.

Darrera actualització de dijous, 8 de setembre de 2011 21:20