Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra inicien aquest dissabte les patrulles conjuntes a Manresa per les festes de Nadal PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 9 de desembre de 2011 23:09

Es posa en marxa l'operació 'Grèvol', que es repetirà en dissabtes successius, amb l'objectiu d'incrementar la seguretat a les zones comercials durant aquestes festes.

La Policia Local de Manresa i els Mossos d'Esquadra posen en marxa aquest dissabte l'operació 'Grèvol' que consisteix en formar patrulles conjuntes d'agents dels dos cossos policials amb l'objectiu d'incrementar la seguretat als comerços durant les festes de Nadal.

El dispositiu, que s'aplica a tot Catalunya en funció de les particularitats de cada territori, inclou a la capital del Bages un reforç de la vigilància a les zones comercials -de les 4 de la tarda a 2/4 de 10 de la nit- amb l'objectiu de prevenir els furts i els robatoris a l'entorn dels establiments i de les empreses.

Les patrulles conjuntes de mossos i policies locals es repetiran durant les festes en dissabtes successius, els dies 17, 24 i 31 de desembre; i 7 i 14 de gener, en l'horari esmentat de 4 de la tarda fins a 2/4 de 10 de la nit.

Per completar aquesta operació, la Policia Local de Manresa també ha organitzat un dispositiu especial de vigilància per als divendres a la tarda en les mateixes zones comercials de la ciutat coincidint amb les festes nadalenques.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Sánchez, ha afirmat que amb aquestes intervencions "es persegueix tenir més presència policial i garantir la seguretat a les zones més comercials per preveure i minimitzar els petits furts què poguessin produir-se durant aquest dies, sempre mantenint una línia de prevenció que és la nostra prioritat d'actuació".