Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Dipòsit Municipal de la Plaça de la Reforma PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dijous, 1 de gener de 2009 04:33
La Secció de Mobilitat comunica que, dins la concessió de gestió dels serveis públics de l'aparcament subterrani de la Plaça Reforma, aparcament en superfície sota temps limitat i el servei de retirada i dipòsit de vehicles situats a la via pública, a partir del proper dijous dia 1 de gener de 2009, s’iniciarà el funcionament del nou dipòsit de vehicles situat al Pàrquing Mpal. de la Plaça Reforma.

A partir d'aquesta data, els vehicles indegudament estacionats a les vies públiques del municipi es traslladaran al dipòsit del Pàrquing Mpal. Pl. Reforma. Els vehicles retirats per infraccions que comporten la immobilització del vehicle (manca documentació, manca d'inspecció tècnica, manca d'assegurança, etc.), així com les motocicletes, es traslladaran a les dependències de Policia Local (Edifici La Florinda). Per tal d'informar als titulars dels vehicles retirats quin és el punt de recollida dels seus vehicles, es diferenciaran en color i forma els adhesius que es col·loquen a l'indret de la retirada (Policia Local: groc - rectangular ; Pl. Reforma: taronja – rombe). A l’adhesiu hi ha la direcció i el telèfon del dipòsit de vehicles corresponent (s’adjunta imatge gràfica).
La recollida dels vehicles traslladats al Dipòsit de la Pl. Reforma la podran realitzaran els titulars o els autoritzats per aquests, sempre que disposin de les claus del vehicle i previ pagament de les tarifes relatives al trasllat i dipòsit. L'abonament de la tarifa es realitzarà al mostrador d'atenció al públic del pàrquing.
Darrera actualització de divendres, 13 de març de 2009 04:35