Actes 150 Anys

Agenda

Febrer 2020
L M X J V S D
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Farmàcia Guàrdia

Sense events

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Dijous es tallarà un tram del Passeig durant unes hores per fer uns treballs preparatoris a l’inici de les obres de millora de l’andana central PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dimarts, 8 de setembre de 2009 22:29

Font: Ajuntament de Manresa
Aquest dijous, dia 10 de setembre, entre les 8 del matí i 2/4 de 12 del migdia, es tallarà la calçada del costat est del passeig de Pere III entre el carrer Canyelles i el carrer Guimerà per habilitar un pas provisional per als vehicles. Aquest pas farà possible mantenir la circulació de vehicles mentre es portin a terme les obres de renovació de l'andana central del tram del Passeig que va de la plaça Espanya a la plaça de Crist Rei, que s’iniciaran el pròxim 16 de setembre.

 

En concret, s’elevarà i es desplaçarà un tram de la calçada esquerra del Passeig en sentit descendent, que es deixarà al nivell de la vorera. Es tracta del tram de Passeig a la zona de la plaça de Crist Rei, on la vorera s’eixampla i la calçada s’estreny.

Igual que en les fases anteriors, en la tercera fase també es necessitarà un espai de seguretat entre l’andana central del Passeig i la calçada per on circulen els vehicles. En les fases anteriors, l'espai de seguretat ha ocupat una part de la calçada sense impedir la circulació de vehicles. En canvi, això no és possible a la zona del Passeig més propera a la plaça de Crist Rei i al carrer Guimerà perquè la calçada s'estreny molt. Per salvar aquesta dificultat aquest dijous es construirà el desviament, que possibilitarà habilitar una part del carril de circulació de vehicles damunt la vorera, que com que té una amplada suficient permetrà igualment el pas de vianants. Això, amb la senyalització i les proteccions de seguretat adients.

La construcció d’aquest desviament provisional forma part dels treballs previs a l’inici de la tercera fase del projecte de millora de la pavimentació de l’andana central del passeig de Pere III, fixat per al 16 de setembre.

Un cop acabades les obres de millora al tram de Passeig entre Crist Rei i la plaça Espanya, la calçada alçada tornarà a la seva posició i cota habituals.

El tall de la calçada est del passeig de Pere III a l’alçada del carrer Canyelles, aquest dijous al matí, comportarà els següents canvis:

- El trànsit provinent de la plaça Espanya es desviarà pels carrers Canyelles i Circumval·lació en direcció a la Pujada del Castell.

- L'accés de vehicles al tram del carrer Guimerà entre la plaça Crist Rei i el carrer Circumval·lació es farà pel primer tram del passeig Pere III, al qual s’accedeix per la muralla de St. Domènec.

- L'accés al tram del carrer Guimerà entre el carrer Circumval·lació i la muralla Sant Domènec, es farà pels carrers Era Firmat, Bonsuccés i Puigterrà de Baix. El transport públic urbà de viatgers quedarà afectat de la forma següent:

Línia 1 Balconada: Del carrer Sant Antoni Maria Claret continuarà per la carretera Santpedor, avinguda Bases, carrers Barcelona, Bruc, Era Esquerra i Muralla, on reprendrà el recorregut habitual en direcció a la Balconada. Parades provisionalment suprimides: Ben Plantada, Pl. Espanya i Guimerà.

Parades habilitades: La Creu, IES Lacetània, C. Hospitalari, Ginjoler, Bruc i Ctra. Cardona-Muralla.

Línia 2 La Parada: De la carretera Santpedor anirà a la carretera de Vic, muralla del Carme i carretera de Cardona, on reprendrà el recorregut en direcció a la Parada. Parades provisionalment suprimides: Ben Plantada, Pl. Espanya i Guimerà.

Parades habilitades: Bonavista, pda. Castell i pl. St. Domènec.

Línia 3 Mion: De la plaça Bages anirà a l’avinguda Bases, carretera de Santpedor, carretera de Vic, Muralla del Carme i carretera de Cardona, on reprendrà el recorregut habitual en direcció a la Mion.

Parades provisionalment suprimides: Poble Nou, Pl. Espanya i Guimerà Parades habilitades: C. Hospitalari, UPC, Valentí Almirall, Pl. Mallorca, Ctra. Santpedor-Est. Bus, Bonavista, Pda. Castell, Pl. St. Domènec.

Darrera actualització de dimarts, 15 de setembre de 2009 22:50