Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Canvi ordenació del trànsit carrer Girona PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dilluns, 7 de març de 2011 23:00

El Servei de via pública, serveis urbans i medi ambient ha comunicat que, el proper divendres 11 de març, es realitzaran els treballs de senyalització per tal de modificar l’ordenació del trànsit del carrer Girona, entre els carrers Alcalde Armengou i Poeta Mistral, aquest canvi consistirà en:

  • S’invertirà el sentit de circulació del carrer Girona, de manera que els vehicles circularan del carrer Alcalde Armengou al carrer Poeta Mistral.
  • Els vehicles que circulin pel carrer A. Armengou provinents del carrer Montalegre i carrer Balsareny, continuaran en direcció al carrer Tarragona o bé carrer Girona.

Aquests treballs s’ajusten als criteris de mobilitat d’establir sentits únics per millorar la seguretat en cruïlles i augmentar les places d’estacionament en zones amb demanda.

Recordem els canvis d’ordenació del trànsit del carrer Alcalde Armengou:

El Servei de via pública, serveis urbans i medi ambient ha comunicat que, el proper dimarts 8 de març, es realitzaran els treballs de senyalització per tal de modificar l’ordenació del trànsit del carrer Alcalde Armengou entre els carrers Poeta Mistral i Girona, aquest canvi consistirà en:

  • El trànsit de vehicles del carrer Alcalde Armengou s’establirà en sentit únic de carrer Poeta Mistral a carrer Tarragona
  • S’establirà estacionament en cordó en ambdós costats del carrer Alcalde Armengou entre els carrers Poeta Mistral i Girona
  • Els vehicles que circulin pel carrer A. Armengou provinents del carrer Montalegre i carrer Balsareny continuaran en direcció al carrer Tarragona.