Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Dilluns arrenca el gruix de les obres previstes per aquest estiu a Manresa PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
divendres, 15 de juliol de 2011 21:28

Font: Ajuntament de Manresa

El proper dilluns, dia 18, arrenca el gruix de les obres de l'estiu a Manresa. Aquesta és la llista de les intervencions que han estat notificades a l'Ajuntament i que poden afectar a la mobilitat dels ciutadans.

Els treballs de pavimentació de l’illa de vianants del carrer Alfons XII, l’obertura del carrer Escodines per fer una escomesa elèctrica, les obres de reforma de l’estructura metàl·lica del pati del Teatre Kursaal que comencen aquest dilluns, 18 de juliol, son algunes de les primeres actuacions previstes en la via pública per a aquest estiu a Manresa.

Les actuacions que han estat comunicades a la Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manresa i que poden afectar a la mobilitat de la ciutat figuren en la següent llista.

Cal tenir en compte que les dates d’inici i la durada dels treballs que hi apareixen son les previstes en el moment d’elaborar aquesta comunicació, encara que poden experimentar algunes variacions per causes tècniques o climatològiques. També s’hi podrien afegir altres intervencions originades per averies o per altres circumstàncies sobrevingudes.


1. Arranjament del paviment

  • C/ Alfons XII

Inici: 18 de juliol

Durada: Dues setmanes

Afectacions al trànsit: Tall del carrer Alfons XII a l’alçada de la plaça Llisach. L’accés a l’illa de vianants pel carrer Alfons XII quedarà tallat. En conseqüència l’accés dels vehicles a l’illa s’haurà de fer a través de la Plaça Gispert i el carrer Vilanova que serà invertit de sentit de circulació en direcció a la Plana de l’Om. El carrer Talamanca quedarà tallat a l’alçada del c/ Alfons XII, convertint-se així en un carrer sense sortida de doble sentit circulació.

 

  • C/ Carme

Inici: 1 d’agost

Durada: Tres setmanes

Afectacions al trànsit: Tall de carrer del Carme. Desviament de la circulació de sortida per la plaça Major, a través del carrer Cap del Rec.


2. Serveis

  • C/ Escodines. Escomesa elèctrica

Inici: 18 de juliol

Durada: Una setmana

Afectacions al trànsit: Tall del carrer Escodines i accés dels veïns per cada costat.

  • Passeig Pere III. Reforma estructura metàl·lica pati Kursaal

Inici: 18 de juliol

Durada: Dues setmanes

Afectacions al trànsit: Tancament del lateral del Passeig entre c Guimerà i c Arquitecte Oms. Accés al Passeig pel c Arquitecte Oms.

  • Ctra. Santpedor. Escomesa elèctrica edifici

Inici: 1 d’agost

Durada: Tres setmanes

Afectacions al trànsit: Ocupació del carril de gir a la dreta de la carretera Santpedor, sentit passeig.

 

  • Muralla Sant Domènec. Escomesa telecomunicacions

Inici: 18 de juliol

Durada: Dues setmanes

Afectacions al trànsit: Ocupació d’un carril de circulació a la Muralla Sant Domènec sentit descendent, entre C/ Guimerà i Passeig Pere III.

Canvis Bus urbà: Desviament de les línees L2 i L3 del bus urbà del C/ Guimerà per C/ Sant Joan Baptista de la Salle i Ctra. de Vic, continuant el seu itinerari habitual a Muralla de Sant Domènec. Trasllat de la parada del bus urbà de les línees L2 i L3 de C/ Guimerà a Muralla Sant Domènec

 

  • •C/ Sant Blai. Fibra òptica

Inici: Primers d’agost

Durada: Cinc setmanes

Afectacions al trànsit: Zones de prohibició d’estacionament a carrers de Beat Grande i Mª Aurèlia Capmany


3. Millora del clavegueram

  • Ctra. Cardona, 92-98 (davant la Guàrdia Civil)

Inici d’obres: 18 de juliol

Durada: 3-4 dies

Afectacions al trànsit: S’ocuparà un carril de sortida de la Ctra. de Cardona, direcció C-37, mantenint el doble sentit de vehicles tot i que s’habilitarà pas alternatiu per als vehicles pesants.

 

  • C/ Creu Guixera

Inici d’obres: 13 de juliol

Durada: 5 setmanes

Afectacions al trànsit: tall d’un tram del carrer Creu Guixera entre carrer Font i Llibertat. Es podrà accedir als pàrquings particulars a les hores que no es treballi a les obres, excepte quan la naturalesa dels treballs no ho permeti (màxim una setmana).

 

  • C/ Indústria

Inici: 18 de juliol

Durada: 5 setmanes

Afectacions al trànsit:

1a fase. Ocupació d’un dels carrils del túnel del carrer indústria i tall de la sortida de l’estació d’autobusos pel carrer Indústria (hi ha sortida alternativa pel carrer Sant Antoni Ma Claret.)

2a Fase: Tall de la part superior del carrer Indústria (entre Maternitat d’Elna i Sant Antoni Ma Claret). Ocupació de part de la cruïlla c Indústria amb S. Antoni Ma claret, amb previsió de no afectació al trànsit.

 

  • Ctra. Pont de Vilomara, 108 – C/ Viladordis

Inici: 30 d’agost

Durada: 3 dies

Afectacions al trànsit: S’ocupa el carril de pujada de la Ctra. Pont de Vilomara (entre C/ Viladordis i C/ Roger de Flor). Es farà un desviament en sentit descendent de la Ctra. Pont de Vilomara per C/ Roger de Flor i C/ Sant Magí, per tornar a C/ Viladordis o Ctra. Pont de Vilomara.


4. Substitució de vàlvules de gas natural

  • Ctra. Santpedor

Inici: 18 de juliol

Durada: Una setmana

Afectacions al trànsit: Ocupació del carril de gir a la dreta de la carretera Santpedor, sentit passeig.

 

  •  C/ del Bruc

Inici: 21 de juliol

Durada: Dues setmanes

Afectacions al trànsit: Ocupació d’una part del carril i de la vorera del C/ del Bruc amb la Pl. Lluís Companys. Es desviaran els vianants, sense tallar la circulació.

Darrera actualització de dijous, 21 de juliol de 2011 21:17