Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

La carretera de Can Poc Oli s'obre també al trànsit i comença la reparació del carrer Santa Clara PDF Imprimeix Correu electrònic
dissabte, 5 de novembre de 2011 01:34

Font: Ajuntament de Manresa

Des d'aquest matí ja es pot circular per aquesta via. Els operaris de la Diputació van estar tot el divendres traient l'aigua i el fang acumulat. Al carrer Santa Clara, avui mateix han començat els treballs de reparació.

La carretera de Can Poc Oli, una de les vies que encara restava tallada com a conseqüència dels forts aiguats de dijous, s'ha obert aquest matí al trànsit.

La intervenció durant aquest divendres dels operaris de carreteres la Diputació de Barcelona, propietària de la via, ha permès treure l'aigua acumulada i netejar la gran quantitat de fang que s'acumulava sobre la calçada.

Paral·lelament, el personal d'Aigües de Manresa ha fet avui també una primera intervenció per preparar la reparació dels desperfectes que la pluja intensa va causar dijous al clavegueram del carrer Santa Clara, que es va obrir ahir a la tarda al pas de vehicles.

Els treballs han consistit a retirar la part del paviment que es va aixecar per l'aiguat i desembossar les conduccions del clavegueram. Un cop finalitzada aquesta intervenció, els vehicles podran continuar circulant per aquest carrer i la zona afectada quedarà aïllada amb unes tanques.

Les dues actuacions permeten seguir el camí de retorn cap a la normalitat després dels nombrosos desperfectes i incidències que l'aiguat de dijous va causar a Manresa.

Recordem que encara estan tallats per esllavissades l'accés al barri de Sant Pau des del Pont Vell, el camí de Cal Xerraire i el Camí de vianants dels Corrals, al Parc de la Seu.

L'Ajuntament de Manresa manté activat el pla d'emergències d'inundacions per la possibilitat de noves pluges intenses.
 

Darrera actualització de dijous, 17 de novembre de 2011 01:39