Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

El trànsit torna a la normalitat amb l'obertura de l'accès a Sant Pau des del Pont Vell i del camí de Cal Xerraire PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 8 de novembre de 2011 01:40

Fuente: Ajuntament de Manresa

Eren les dues vies de circulació de vehicles que quedaven tallades per l'aiguat de dijous. Ara només faltarà obrir el camí de vianants dels Corrals. L'Ajuntament ha desactivat el pla d'emergències d'inundacions.

La Unitat de Manteniment de la via pública de l'Ajuntament de Manresa ha comunicat que avui dimarts a les 11 del matí s’ha obert al trànsit l’accés al Barri de Sant Pau per la C-1411z, al costat Pont Vell, que va quedar tancat a causa de l'esllavissada provocada pel temporal d'aigua de dijous passat.

El Camí de Cal Xerraire, l'altra via de pas de vehicles que va quedar tallada pels efectes dels aiguats, es va obrir dilluns al vespre. Després de les actuacions realitzades pels serveis municipals i pels operaris de carreteres de la Generalitat i de la Diputació durant aquests dies, només resta tancat el camí de vianants dels Corrals.

En altres punts de la ciutat, com el carrer de Santa Clara, es continua treballant per reparar els desperfectes causats per la gran quantitat d'aigua que va caure en poques hores a la ciutat la setmana passada

D'altra banda, l'Ajuntament de Manresa ha desactivat també aquest dilluns el pla d'emergències d'inundacions que es va posar en marxa dijous per les fortes pluges i que ha estat activat tot el cap de setmana en previsió de noves precipitacions intenses.

Darrera actualització de dijous, 17 de novembre de 2011 01:49