Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

L’Ajuntament de Manresa farà la setmana que ve millores del paviment a vàries zones de la ciutat PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
divendres, 20 de juliol de 2012 21:41

Entre dimarts i divendres, els treballs causaran algunes afectacions al trànsit i hi haurà alguns espais on quedarà restringit l'estacionament.

L'Ajuntament de Manresa farà la setmana vinent millores del paviment de alguns carrers de la ciutat, que tindran el següent calendari d'actuacions:

A partir del proper dimarts 24 de juliol:


 Treballs a Ps. Pere III – carrer Circumval·lació.

- Amb motiu d'aquesta actuació es tallarà al trànsit de vehicles el vial que connecta el passeig de Pere III amb el carrer Circumval·lació.  Es realitzaran treballs de millora de la recollida d’aigües pluvials i de paviment. Es previst que aquest treballs durin 3 dies.

Dijous 26 i divendres 27 de juliol:

Treballs al carrer Guimerà entre Ps. Pere III i carrer Circumval·lació

Els treballs de pavimentació es realitzarà a ambdós cantons de zona d’estacionament (zona blava i càrrega / descàrrega), mantenint el trànsit de vehicles. Amb motiu d’aquest treballs es prohibirà l’estacionament ambdós cantons.

Treballs a carrer Jaume I.

Els treballs de pavimentació es realitzarà a la zona d’estacionament regulat (costat imparells), mantenint el trànsit de vehicles. Amb motiu d’aquest treballs es prohibirà l’estacionament.

Treballs a av. Bases de Manresa entre carrers Jaume d’Artérs i Ramon Iglesias

Els treballs de pavimentació es realitzarà a la zona d’estacionament costat imparells, mantenint el trànsit de vehicles. Amb motiu d’aquest treballs es prohibirà l’estacionament.

Darrera actualització de divendres, 20 de juliol de 2012 22:00