Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Un detingut i imputat per un presumpte delicte de robatori amb violència

Agents de la Policia Local de Manresa van detenir ahir a la tarda un jove de 17 anys, amb domicili a Sant Salvador de Guardiola,  a qui van imputar un delicte de robatori amb violència.

Els fets van ocórrer a quarts de nou del vespre, quan una patrulla circulava per la Plaça de la Reforma i  va ser alertada per dues persones que afirmaven haver vist com un jove, que encara es trobava per les proximitats de la Plaça, acabava d’agredir una persona per robar-li.  

Els dos ciutadans  van informar que l’agressió acabava de passar feia pocs minuts, al carrer d’Alfons XII,  i van proporcionar als agents la descripció de la víctima.  

Els agents van aturar el jove i van passar per ràdio la informació a la resta de patrulles,  per tal de trobar la víctima, que va ser localitzada tot seguit per una altra patrulla al carrer Alfons XII.  La víctima, un manresà de 66 anys,  els va explicar que el jove en qüestió l’havia donat un cop a la cara amb un altaveu portàtil que duia a la mà,  li havia arrencat una cadena de plata amb una placa d’or i havia marxat corrents direcció cap a la Reforma feia pocs minuts.

Al jove, a qui més a més se li va trobar un mòbil que figurava denunciat  com a sostret, va ser detingut i imputat pel delicte de robatori amb violència.