Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Dos homes detinguts per no respectar ordres d’allunyament PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
divendres, 26 de juny de 2020 12:24

Agents de la Policia Local de Manresa van detenir ahir dos homes,  a qui imputen un delicte de trencament de resolució judicial en no respectar respectives  ordres de no apropament.

La primera detenció es va produir al migdia, al Carrer Era del Firmat, quan la sala del 092 va rebre diverses trucades informant que un domicili se sentien crits i amenaces adreçades a una dona.

Presentada la patrulla al domicili en qüestió, els agents van escoltar com l’home escridassava i amenaçava la dona  per haver avisar la policia i acte seguit  va intentar amagar-se al lavabo.  Finalment, en comprovar que hi havia una ordre d’allunyament vigent, van detenir l’home, un veí de Manresa de 46 anys.

La segona detenció va produir-se de matinada, a quarts de tres, quan la sala del 092 va rebre diverses trucades informant que al Carrer Canonge Muntanyà  hi havia un home discutint de forma violenta amb una dona, i que aquesta es trobava molt espantada i  plorava. 

En arribar la patrulla va trobar una jove, de 18 anys, que relatava que la seva exparella, de la que té una ordre de allunyament, se l’havia acostat i havia començat a escridassar-la i que havia marxat, però que tenia por de trobar-se’l novament, motiu pel qual la patrulla va optar per acompanyar-la a casa.

Quan s’estava fent el trasllat, un dels testimonis que havia trucat el 092 per comunicar els fets va trucar novament, per  informar que el jove que havia estat increpant la seva exparella es trobava novament a la zona.

Adreçades d’altres patrulles al lloc es va poder identificar l’home, un jove de 20 anys domiciliat a Manresa,  i en comprovar que tenia una ordre d’allunyament vigent,  i un cop es va prendre  declaració a diversos testimonis que havien presenciat els fets, el va detenir i imputar un delicte de trencament de resolució judicial.     

 

Darrera actualització de divendres, 26 de juny de 2020 12:31