Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Detingut per violència dins l'àmbit familiar PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dimarts, 7 de juliol de 2020 10:03

Agents de la Policia Local de Manresa van detenir ahir a la tarda un home de 39 anys, domiciliat a Manresa, a qui se l'imputa el presumpte delicte de Violència en l'àmbit familiar.


La sala del 092 va rebre una trucada d'un veí de la carretera Cardona dient que hi havia una dona pel carrer que caminava amb molta dificultat i que semblava molt adolorida.  Arribada una patrulla, un testimoni va informar que la dona acabava d'entrar en un immoble en els que els agents van entrar i van trobar la dona, acompanyada d'un home.   La dona va explicar als agents que el seu home havia iniciat una discussió i que cada cop es trobava més agressiu, i que ella, per por que l'agredís, es va espantar i va saltar al carrer des del balcó del primer pis.

La dona,  de 36 anys, visiblement adolorida,  va relatar als agents  habitualitat en discussions i reaccions violentes de la seva parella i al·legava  tenir por.

Els agents van entendre que existien indicis suficients per considerar l'existència d'un delicte de violència física/psíquica dins l'àmbit familiar, van detenir l'home i van avisar una ambulància que va traslladar la dona a l'Hospital de Sant Joan de
Déu.

Darrera actualització de dimarts, 7 de juliol de 2020 10:31