Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

L'Ajuntament de Manresa manté activat el pla d'emergències d'inundacions per la persistència de la pluja PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 4 de novembre de 2011 00:45

Font: Ajuntament de Manresa

El comité de coordinació està reunit a l'edifici de La Florinda rebent informació sobre les incidències que es produeixen i coordinant totes les actuacions

L'Ajuntament de Manresa ha decidit mantenir activat el pla d'emergències d'inundacions que es va posar en marxa ahir al matí a causa del fort aiguat que va caure sobre la ciutat. El comité de coordinació està reunit a l'edifici de La Florinda des d'aquest matí sota la direcció de la regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Sánchez, i el responsable de Protecció Civil, Xavier Jovés.

Davant la persistència de la pluja, que aquest matí segueix caient sobre la ciutat, s'han reunit els responsables dels serveis municipals i de la Policia Local per fer un seguiment de les incidències pendents de la jornada d'ahir, rebre informació de les que es puguin registrar avui i coordinar totes les actuacions.

Recordem que es mantenen tallats el Passeig del Riu, el carrer Santa Clara, l'accés a Can Poc Oli, l'entrada a Sant Pau venint des del Pont Vell i la carretera de Sant Joan a l'alçada del Congost.

Des de l'Ajuntament de Manresa es vol recordar els consells i les recomanacions de la Generalitat en el cas d'inundacions i que s'anirà actualitzant la informació al minut des de la web municipal i des del seu compte de Twitter.