Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

La policia local deté un home que acabava de sostreure un Iphone gràcies a una aplicació de localització que duia el telèfon. PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dimarts, 3 de juliol de 2012 08:06

Una aplicació instal·lada al telèfon va permetre  la policia local  seguir els moviments del presumpte lladre fins a localitzar-lo.

Els fets van succeir el passat 29 de juny a la tarda, quan  immediatament després d’una topada, aparentment involuntària, amb un altre vianant a la vorera del carrer Guimerà,  la propietària de l’Iphone va adonar-se que ja no tenia el telèfon. Coneixedora que des del mòbil de la seva parella es podia determinar la posició del telèfon sostret,  es van posar en contacte amb la policia local, informant-los en directe dels moviments del telèfon.

Diverses patrulles van participar en  la localització del telèfon seguint les successives posicions indicades per  l’aplicació,  primer a la Carretera de Vic i posteriorment en un trajecte que els va conduir fins l’estacionament públic del carrer Saclosa on, finalment, es va detenir el presumpte autor de la sostracció  (Javier CA, de 46 anys i veí de Manresa)  quan manipulava  el telèfon a l’interior d’un vehicle.

Darrera actualització de divendres, 6 de juliol de 2012 23:05