Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Aquest dimarts començaran els treballs de pavimentació del carrer Maternitat d'Elna PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dilluns, 23 de juliol de 2012 11:29

Un cop finalitzats els treballs, es restablirà el trànsit de vehicles, es prohibirà el gir a l'esquerra i es senyalitzaran dos carrils de circulació en direcció al centre de la ciutat, fins a la Bonavista.

Aigües de Manresa ha comunicat que aquest dimarts, 24 de juliol, s’iniciaran els treballs de pavimentació del carrer Maternitat d’Elna i que, un cop finalitzats els treballs, es restablirà el trànsit de vehicles. Aquesta actuació, prevista per divendres passat, es va haver d'ajornar per raons tècniques alienes a Aigües de Manresa.

Tal i com s’havia comunicat, també és realitzaran els treballs de senyalització per a disposar de dos carrils de circulació en direcció al centre de la ciutat, amb l'objectiu de millorar la fluïdesa del trànsit fins a la plaça Bonavista.

Aquesta mesura va associada a la prohibició del gir a l’esquerra cap al carrer Maternitat d’Elna per als vehicles que circulin per la carretera de Vic de sortida de la ciutat. El gir alternatiu serà a la rotonda de Prat de la Riba.

Com que la creació dels dos carrils d'entrada a la ciutat en aquest tram de la carrtera de Vic obliga a traslladar uns contenidors, les ubicacions de les àrees de recollida de residus en aquesta zona de Manresa, un cop finalitzades les obres, seran les següents:

  • Carretera de Vic, 181: s’elimina l’àrea de recollida
  • Carrer Maternitat d'Elna, 14: Àrea de recollida de residus formada per: rebuig, orgànica i envasos (com estava abans de les obres)
  • Carrer Maternitat d‘Elna, 2- 4: Àrea de recollida de residus formada per: paper, vidre, rebuig, orgànica i envasos
  • Carretera de Vic xamfrà amb carrer Maternitat d’Elna Àrea de recollida de residus formada per: rebuig i orgànica.
     
  •  
Darrera actualització de dilluns, 23 de juliol de 2012 21:47